Nirvana-yhtyeen miljoonista kiistellään jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nirvana-yhtyeen traagisesta hajoamisesta on kulunut jo vuosia, mutta menestysyhtyeen ympärillä kuhisee edelleen. Edesmenneen Kurt Cobainin leski Courtney Love on jälleen haastettu oikeuteen.

Viime tiistaina losangelesilaiselle tuomioistuimelle jätetyn haastehakemuksen mukaan yhtyeen manageritoimisto ja kirjanpitäjä vaativat Lovelta lähes miljoonan dollarin korvauksia. Heidän mukaansa Courtney Love ei ole maksanut sovittuja osuuksia viime vuosina saamistaan korvauksista, Yahoo News uutisoi.

Nirvanan musiikki myy ja soi yhä edelleen hyvin, joten tuotot ovat yhä suuria. Love myi kuitenkin vuonna 2006 omat oikeutensa Nirvanan musiikkiin, mutta jätti tilittämättä sovitut siivut manageritoimistolle ja kirjanpitäjälle. Haastehakemuksen mukaan Love tienasi kaupalla 19,5 miljoonalla dollarilla, josta viisi prosenttia, eli 975.000 dollaria, olisi kuulunut yhtiöille.