Tältä näyttää vaha-Winehouse!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin vahakabinetti, Lontoossa sijaitseva Madame Tussaud, on paljastanut uuden hahmon, kun brittipoppari Amy Winehouse lisättiin kabinetin kokoelmiin.

Päihdeongelmaisen laulajan hahmon paljastivat hänen vanhempansa Janis ja Mitch Winehouse. Julkistustilaisuudessa oli läsnä myös muita perheenjäseniä. Tähti itse jätti tulematta paikalle työkiireisiinsä vedoten, vaikka kyseessä oli harvinaislaatuinen kunnianosoitus.

Noin kahden metrin korkuinen Amy on puettu mustaan toppiin ja kirkkaankeltaiseen mekkoon sekä näyttäviin korkokenkiin. Lisäksi realistisen vahvasti meikatulla vaha-Winehousella on päässään massiivinen peruukki ja kädessään mikrofoni. Asu on sama, joka Winehousella oli taannoin yllään Brit Awards -gaalassa.

Kokonaisuus on hämmästyttävän yhdennäköinen, ja erotuksena todelliseen Amyyn on vain se, että vahanuken iho näyttää luonnollisemmalta kuin aidon Winehousen. Popparin vahaversion korvista roikkuvat näyttävät korvarenkaat ja ylähuulessa on lävistys. Katso vaha-Winehousen kuva tästä!