Britney Spearsin äiti tappoi pikkupojan 33 vuotta sitten

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Spears ja hänen äitinsä Lynne ovat nykyisin varsin huonoissa väleissä ja Britneyn kerrotaankin sivaltavan äitiään seuraavan levynsä lyriikoissa. Nyt äidin kaapista on löytynyt varsinainen luuranko, kun selvisi, että hän aiheutti 20-vuotiaana pikkupojan kuoleman.

Lehtitietojen mukaan nykyään 53-vuotias Lynne oli parikymppisenä mukana onnettomuudessa, jossa 12-vuotias Anthony Winters sai surmansa. Spears ajoi polkupyörällä liikkeellä olleen pojan päälle autollaan vuonna 1975 Kentwoodissa, Louisianassa. Poika kiidätettiin sairaalaan, jossa hän myöhemmin menehtyi saamiinsa vammoihin.

– Anthony Winters oli ystävineen tien laidalla pyöriensä kanssa. Lynnen ajaessa mutkaan hän ei voinut väistää poikaa kadulla, koska samaan aikaan oli vastaantulevaa liikennettä. Hän huomasi heti osuneensa poikaan. Wintersit menettivät poikansa, Lynnen tiedotteessa kerrottiin Access Hollywoodin mukaan.

Spearsin perheen lähipiirin mukaan kuolemantapaus vainoaa edelleen julkkisperhettä. Lynne ei ole päässyt yli tapahtumasta, joka muistuu aika ajoin hänen mieleensä. Aiemmin hän on kertonut tapauksesta vain muutamalle ihmiselle.