Rokkarin tytär oli hukkua kotinsa uima-altaaseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maineikkaan Fleetwood Mac -yhtyeen tähti Mick Fleetwood koki kauhun hetkiä, kun hänen tyttärensä oli hukkua kotinsa uima-altaaseen viime perjantaina. Nyt on selvinnyt, että tytär tulee toipumaan hengenvaarallisesta onnettomuudesta.

Rumpalin kuusivuotias tytär esitteli voimistelijantaitojaan ja kärrynpyöriä perheen Los Angelesin asunnolla, kun hän löi yllättäen päänsä ja putosi tajuttomana uima-altaaseen. Tytär saatiin pian ylös altaasta ja paikalle hälytetyn ambulanssin miehistö kuljetti tiedottoman lapsen sairaalaan.

Nyt rokkarin tytär voi jo paremmin, People uutisoi.

Fleetwood Mac on vuonna 1967 perustettu brittiläis-amerikkalainen rockyhtye. Mick Fleetwood on nykyisin yhtyeen ainoa alkuperäisjäsen, ja yhtye tunnetaankin myös siitä, ettei sen kokoonpanot ole kestäneet kovin pitkään. Yhtye nousi tähdeksi 1970-luvun puolivälissä ja sen tunnetuimpia hittejä ovat muiden muassa Little Lies, Albatross, Everywhere ja Gypsy.