Natalie Portman poikaystävänsä musiikkivideoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Natalie Portman haluaa auttaa poikaystäväänsä Devendra Banhartia eteenpäin musiikkiurallaan, ja supertähti onkin nyt suostunut esiintymään ilmaiseksi tämän musiikkivideolla.

Julkisuuteen tihkuneiden ennakkotietojen mukaan kyse olisi kappaleesta Carmensita, josta on määrä tehdä Bollywood-henkinen musiikkivideo. Videolla parrakas Banhart nähdään sankarina, joka pelastaa prinsessan. Prinsessan on tietenkin oma tyttöystävä Natalie Portman.

27-vuotias Portman tapasi popparipoikaystävänsä maaliskuussa, mistä saakka pariskunta on ollut erottamaton.

– Hän on hauska, fiksu ja rakastaa Natalieta. Tämä on vakava suhde ja näyttävät olevan siinä mukana pitkällä tähtäimellä. En ole aiemmin nähnyt häntä näin rakastuneena, enkä ihmettelisi, jos Devendra kysyisi ”sen” kysymyksen pian, Pormanin lähipiiristä kerrottiin The Sun -lehdelle.