Yli viisikymppiset homo- ja lesboikonit listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muiden muassa James Bond ja Mamma Mia -elokuvista tuttu näyttelijä Pierce Brosnan on äänestetty suosituimmaksi yli 50-vuotiaaksi homoikoniksi Gay-Parship-verkkojulkaisun äänestyksessä. Brosnan sai äänistä 33 prosenttia.

Toiselle sijalle yli 50-vuotiaiden homoikonien äänestyksessä sijoittui pääasiassa actionrooleistaan tuttu näyttelijä Bruce Willis, joka sai neljänneksen äänistä. Aikaisempien vuosien suosikki-ikoni Richard Gere jäi nyt listalla kolmanneksi 14 prosentin äänimäärällä. Viiden kärkeen kuului myös kaksi muuta näyttelijää, kun neljänneksi sijoittui Harrison Ford ja viidenneksi Mel Gibson.

Samassa äänestyksessä rankattiin järjestykseen myös yli 50-vuotiaat lesboikonit. Äänestyksessä ykköseksi sijoittui äskettäin näyttävissä bikinikuvissakin esiintynyt Helen Mirren, joka sai 32 prosenttia äänistä. Toinen oli Susan Sarandon ja kolmas Meryl Streep. Viiden kärkeen mahtuivat myös Goldie Hawn ja Dolly Parton.