Geldofin tajuttomuuden syy löytyi – huumeilla ei osuutta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa juuri vierailleen Bob Geldofin 19-vuotias tytär Peaches kiidätettiin äskettäin sairaalaan hänen pyörryttyään yllättäen kotonaan Lontoossa. Tutkimuksissa on nyt selvinnyt pyörtymisen syy.

Ensin viihdelehdissä uutisoitiin, että tajuttomana löytynyt nuorukainen olisi ottanut huumeiden yliannostuksen. Nyt on kuitenkin selvinnyt, että Peaches Geldof menetti tajuntansa hengitettyään vahingossa ammoniakkihöyryjä, jotka olivat peräisin hänen hiustensa vaalennusaineesta, Daily Star uutisoi.

Geldofin manageri kertoi lehdelle, että Peaches oli unohtanut avata tuuletusikkunan valkaistessaan hiuksiaan. Neitokainen toipuu täysin kohtauksestaan ja hän oli jalkeilla jo Batman-elokuvan ensi-illassa, mutta ei kuitenkaan suostunut kommentoimaan tapahtunutta.