Hollywoodin halutuimmat sinkkumiehet listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodissa on jälleen rankattu järjestykseen halutuimmat sinkkumiehet. The Insider -julkaisun järjestämän äänestyksen mukaan poikamiesten listan kuumin nimi on näyttelijä George Clooney, joka on valloittanut jo vuosia erinäisten listojen kärkipaikkoja.

Toiseksi halutuin poikamies on äänestyksen mukaan Leonardo DiCaprio, joka on lähes sukupolven verran Clooneytä nuorempi. Kolmanneksi äänestyksessä sijoittui hieman yllättäen Matthew McConaughey, joka tunnetaan näyttelijänuransa lisäksi lähinnä rettelöinnistään. Äskettäin McConaughey sai tosin perheenlisäystä, mikä lienee rauhoittanut hieman äkkipikaista tähteä.

Viiden parhaan joukkoon kuuluivat myös televisiokasvo Ryan Seacrest ja komedioistaan tunnettu näyttelijä Vince Vaughn. Seuraavat viisi halutuinta poikamiestä olivat Jamie Foxx, Owen Wilson, Orlando Bloom, Bruce Willis ja John Mayer.