Hulk Hoganin poika syntymäpäivänään uuteen vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Törkeästä liikenteen vaarantamisesta parhaillaan vankilassa istuva showpainija Hulk Hoganin poika Nick juhli viime viikolla 18-vuotiaspäiviään kaltereiden takana.

Syntymäpäiväjuhlan kunniaksi nuorukainen sai valtiolta lahjaksi siirron nuorisovankilasta aikuisten vankilaan, sillä 18-vuotias ei voi enää suorittaa tuomiotaan alaikäisenä. Niinpä Pinellasin kunnanvankila sai luvan vaihtua ihan oikeaan vankilaan, jossa vangit ovat paljon tekemisissä toistensa kanssa, TMZ uutisoi.

Nick Bollea vapautuu vankilasta alustavien arvioiden mukaan lokakuussa. Hänet tuomittiin keväällä kahdeksan kuukauden ehdottomaan vankeuteen. Tuomio olisi voinut olla paljon pidempikin, mutta Nick tunnusti tekonsa ja sai sovittua itselleen hieman lievemmän tuomion.

Hän joutuu olemaan myös viiden vuoden ajan ehdonalaisessa ja ajokiellossa kolme vuotta. Tuomiossa oli myös hieman erikoisempi määräys, jonka mukaan Nick Bollea ei saa nauttia alkoholia viiteen vuoteen.