Kelly Osbourne kiistää kihlautumisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Osbournen julkkisperheen tytär Kelly Osbourne on pitänyt viime aikoina matalaa profiilia samalla kun hänen kansainvälinen musiikkiuransa on hiipunut. Listasijoituksiakin taannoin keränneen tähden on nyt huhuttu kihlautuneen, mutta poppari on itse kiistänyt tiedot perättöminä.

People-lehden mukaan Kelly Osbourne on vain nauranut huhuille, joiden mukaan hän olisi kihlautunut. 23-vuotiaan Kellyn mukaan hän on vielä aivan liian nuori astelemaan alttarille. Huhut Kellyn ja hänen 18-vuotiaan mallipoikaystävänsä Luke Worrellin kihlautumisesta saivat alkunsa, kun Kelly kuvattiin maanantaina näyttävä sormus nimettömässään.

Nyt Kelly on ilmoittanut ettei kyseessä ollut kihlasormus ja samalla todennut pitävänsä ”aina” sormusta nimettömässään.