Lehdet oikeuteen Sienna Millerin alastonkuvista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä-malli Sienna Miller on pysytellyt viime päivinä tiiviisti viihdelehtien otsikoissa uuden miesystävänsä Balthazar Gettyn kanssa. Miller iski varatun ukkomiehen ja heidät kuvattiin useaan otteeseen pelehtimässä alastomana ja yläosattomissa. Nyt Sienna on haastanut kuvat julkaisseet lehdet oikeuteen.

Viime viikolla lontoolaiselle tuomioistuimelle jätetyssä haastehakemuksessaan Sienna Miller syyttää News International -yhtiötä, joka omistaa The Sun, News Of The World ja Big Pictures -julkaisut, oikeuteen yksityisyytensä loukkaamisesta. Näyttelijän mukaan aiemmin tässä kuussa julkaistut kuvat hänestä nakuilemassa huvijahdilla Italiassa loukkasivat hänen yksityisyyden suojaansa.

Vain pari päivää ennen kuvien ottamista Getty kiisti jyrkästi suhteensa Milleriin, mutta kuvat parista kuhertelemassa todistivat aivan muuta. Kuvien julkaisun jälkeen viime viikon maanantaina Getty viimein myönsi eronneensa vaimostaan. Sienna Miller haastoi vastaavanlaisessa tilanteessa alastonkuviaan julkaisseen lehden oikeuteen myös viime vuonna ja hän saikin lehdeltä oikeudessa reilun 40.000 euron korvaukset.