Tässä on uusi teinisensaatio Selena Gomez

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa teinitähtiä tulee ja menee sellaisella vauhdilla, ettei Eurooppa ja muu maailma pysy usein perässä. Hayden Panettiere, Miley Cyrus, Vanessa Hudgens ja monet muut ovat saamasa seuraa 16-vuotiaasta poppari-näyttelijästä nimeltä Selena Gomez.

Selena Gomez vietti 16-vuotispäiväänsä tiistaina 22. heinäkuuta. Samana päivänä hän allekirjoitti ensimmäisen levytyssopimuksensa Disneyn omistaman Hollywood Recordsin kanssa, E! Online uutisoi. Julkaisun mukaan levy-yhtiö oli pyrkinyt kuukausien ajan saamaan Gomezin talliinsa, ja nyt hänestä leivotaan toden teolla Miley Cyrusin manttelinperijää. Ei tosin paljastuskuvien avulla.

Nuoren tähden ensimmäinen kappale ja musiikkivideo on nimeltään Tell Me Something I Don’t Know ja se nähdään ja kuullaan Selenan seuraavassa elokuvassa Another Cinderella Story. Esikoislevyn tuotannosta vastaa Hi-Hat, joka on työstänyt aiemmin musiikkia muiden maussa Missy Elliotille, Kanye Westille, Gwen Stefanille ja Mary J. Bligelle.

Katso kuva Selenasta tästä!