Brooke Hogan pyysi anteeksi valehteluaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimman showpainija Hulk Hoganin tytär Brooke Hogan tekee parhaillaan omaa uraansa julkkiksena Hollywoodissa. Isänsä luona asuva neitokainen ei ole tällä hetkellä puheväleissä äitinsä kanssa.

Playboy-lehteäkin tällä hetkellä kiinnostava nuorukainen on nyt pyytänyt julkisesti anteeksi isältään. Neitokainen myönsi syyttäneensä isäänsä perusteettomasti perheen äidin pahoinpitelemisestä ja herjauksesta.

– Tein sen äitini painostuksen alla. Ymmärsin olleeni väärässä vasta kuultuani kaikki asiaan liittyneet seikat. Tein suuren virheen tehdessäni syytökset, 20-vuotias Brooke kertoi People-lehdelle.

Taannoin Brooke Hogan allekirjoitti lausunnon, jossa hän syytti isäänsä sanallisista ja fyysisistä hyökkäyksistä äitiään Lindaa vastaan pariskunnan avioliiton aikana. Hulk Hoganin lakimiehet ovat kuitenkin kiistäneet koko lausunnon olemassaolon. Linda Hogan haki eroa viime marraskuussa.