Danny Staralle: Artisteista ei enää välitetä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kaikkien aikojen menestyneimpiin musiikkitähtiin lukeutuva musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsanen kertoi Staralle olevansa harmissaan uudesta suuntauksesta, jossa artisteja nousee ja katoaa nopeasti musiikkimaailman huipulta.

– Se kuvastaa nykyajan levytyspolitiikkaa, jossa yritetään maksimoida myynti. Artistista ei enää välitetä, laulaja valitteli puhelinhaastattelussa.

Popstars- ja Idols kilpailut ovat lisänneet musiikkimaailman kertakäyttökulttuuria, mutta vaikka tähtiä syttyy ja sammuu tiuhaan tahtiin, Dannyn mukaan Suomesta löytyy yhä artisteja, jotka pystyvät jatkamaan uraansa pitkään.

– On niitä joitakin. Kun tässä autoa ajelen, en viitsi samalla alkaa muistella niitä. Mutta esimerkiksi Anna Eriksson on yksi sellainen, Danny kommentoi.