New Kids On The Block kiistää Madonna-yhteistyön

Viihdeuutiset · Stara.fi

Studiossa parhaillaan uutta albumiaan työstävä poikabändi New Kids On The Block on kiistänyt tekevänsä minkäänlaista yhteistyötä Madonnan ja Michael Jacksonin kanssa levyllään. Bändin jäsen Donnie Wahlberg kertoi asiasta yhtyeen blogissa.

– Emme ole levyttämässä Michael Jacksonin ja/tai Madonnan kanssa. Emme ole koskaan edes väittäneet sellaista. Tuollaisia väitteitä on tosin hauska lukea, Donnie kirjoitti.

Popparin mukaan levyn tekeminen on sujunut hienosti, eikä hän malta odottaa että bändin jäsenet saavat julkistaa kenen kanssa levyä on todellisuudessa tehty. Popin edellämainitut supertähdet eivät kuitenkaan ole mukana huhuista huolimatta.

Yhtyeen äskettäin julkaistu single Summertime oli viime viikolla Yhdysvaltojen singlelistan sijalla 43, eli läpimurto antaa vielä odottaa itseään. Yhtyeen kiertue alkaa Torontosta, Kanadasta, 18. syyskuuta.