Amy Winehousen sairaalareissun todellinen syy selvisi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Amy Winehousen ongelmat päihteiden kanssa jatkuvat. Viime maanantaina poppari kiidätettiin sairaalaan sairauskohtauksen vuoksi. Winehousea pidettiin sairaalassa tarkkailussa tiistaihin asti. Naisen edustaja ilmoitti tuolloin sairauskohtauksen johtuneen Amylle määrättyjen lääkkeiden aiheuttamasta allergisesta reaktiosta.

Nyt Winehousen sairauskohtauksen taustoista on tullut julkisuuteen lisää tietoa. Brittipopparin sairauskohtauksen kerrotaan johtuneen alkoholin ja hänelle määrättyjen lääkkeiden yhteisvaikutuksesta, Mirror-julkaisu paljastaa. Winehousen tuttava kertoo tämän pelanneen juomapeliä ystäviensä kanssa kotonaan ja juoneen kymmeniä rommishotteja.

Neljän tunnin juopottelun jälkeen laulaja oli ottanut 11 kappaletta hänelle määrättyjä lääkkeitä. Lääkkeet on määrätty Winehouselle auttamaan tätä pääsemään irti huumeriippuvuudestaan. Lääkkeiden ja alkoholin yhteisvaikutus sai popparin niin huonoon kuntoon, että tämä jouduttiin kiidättämään sairaalahoitoon.

Laulajan isä on puolustanut tytärtään väittämällä tämän sairauskohtauksen johtuneen siitä, että joku oli laittanut tämän juomalasiin ekstaasia. Winehousen Mitch-isä on myös kiistänyt huhut siitä, että Winehouse olisi tahallaan ottanut lääkkeitä liikaa. Miehen mukaan Amy otti lääkkeitään tupla-annoksen vahingossa, Femalefirst-sivusto kertoi.

Winehouse on kärsinyt useista terveydellisistä ongelmista viime aikoina. Hiljattain laulajalla todettiin alkuvaiheessa oleva keuhkosairaus. Popparin edustajan mukaan laulaja on nyt kotonaan toipumassa saamastaan kohtauksesta ja voi olosuhteisiin nähden hyvin. Edustaja ei kommentoinut väitteitä siitä, oliko Winehouse nauttinut alkoholia ennen sairauskohtaustaan.