Moby jakaa ilmaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Konemusiikin superähti Moby on päättänyt jakaa musiikkiaan ilmaiseksi. Kaikille kuluttajille hänen tuotantoaan ei kuitenkaan jaeta, sillä nyt Mobyn musiikkia on jaossa elokuvantekijöille.

Moby haluaa tukea uusia kykyjä, joten hän on avannut uuden verkkopalvelun, jossa elokuva-alan opiskelijat ja indie-elokuvien tekijät voivat ladata musiikkia käytettäväksi tuotoksissaan ilmaiseksi. Musiikista maksettavat royaltit ovat elokuville usein merkittävä menoerä, mutta nyt tarjolla on laadukasta ilmaismusiikkia osoitteessa www.mobygratis.com.

– Käynnistin Mobygratis.com -verkkopalvelun, joka antaa opiskelijoille ja indie-tuottajille ilmaista musiikkia. Sen lisäksi olen itse parhaillaan työstämässä musiikkia seuraavalle albumilleni, Moby kertoi Daily Star -lehden mukaan.