Amy Winehouse saisi jättiliksan yksityiskeikasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet maailman tunnetuimpiin lukeutuvat artistit ovat viime aikoina kartuttaneet pankkitilejään multimiljonäärien tilaamilla yksityiskeikoilla. Nyt mukaan on mahdollisesti liittymässä myös brittipoppari Amy Winehouse.

Päihdeongelmiensa kanssa edelleen painiskelevalle Winehouselle on tarjottu noin kaksi miljoonaa euroa yksityiskeikasta Brunein kuninkaallisille, Daily Star kertoo. Kyseessä olisi maan prinssi Azimin juhlat marraskuussa. Amy kertoi äskettäin pitävänsä pitkän keikkatauon, mutta rahakas tarjous voi tehdä keikkataukoon poikkeuksen.

Asiasta kertoneen ystäväpiirin mukaan rahamäärä voisi helpottaa Amyn aviomiehen Blake Fielder-Civilin kuntouttamista, kun tämä pääsee vankilasta mahdollisesti jo joulukuussa. Prinssi Azim on maailman rikkaimpiin ihmisiin lukeutuvan Brunein sulttaanin poika, ja hän on perimässä aikanaan noin 40 miljardin euron omaisuuden.

Uusimmat