James Bond -tunnarin arvoitus ratkesi viimein

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seuraavan James Bond -elokuvan tunnuskappaleen esittäjästä on käyty viime kuukausina ennennäkemätöntä vääntöä, kun tunnarin mahdolliseksi esittäjäksi on veikkailtu lukuisia artisteja ja yhtyeitä. Nyt biisin esittäjä on ilmeisesti selvinnyt lopullisesti.

Uutistoimisto CNN:n mukaan Quantum Of Solace -elokuvan tunnusmusiikista tulee duetto, jonka esittävät r&b-tähti Alicia Keys ja White Stripes -yhtyeen keulahahmo Jack White. Elokuvan tuotantoyhtiö on vahvistanut tiedon ja ilmoittanut, että kappale on jo valmis. Kyseessä on ensimmäinen duettomuotoinen Bond-tunnari.

Another Way to Die -nimisen tunnuskappaleen on kirjoittanut ja tuottanut White, joka soittaa myös kappaleen rummut. Lauluista vastaavat molemmat yhdessä.

Aikaisempia Bond-tunnareita ovat esittäneet muiden muassa Duran Duran, Grace Jones, Paul McCartney, Madonna ja monet muut supertähdet. Tällä kertaa vahvimpana esittäjänä pidettiin pitkään Amy Winehousea, mutta erimielisyydet tuottaja Mark Ronsonin kanssa päättivät projektin. Tunnarin esittäjiksi veikattiin aiemmin myös Leona Lewisiä ja Duffya.

Uusimmat