Kauhun hetkiä Los Angelesin Big Brother -talossa, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa parhaillaan käynnissä olevan Big Brother -kilpailun asukkaat kokivat tiistaina aamulla kauhun hetkiä, kun Los Angelesissa sijaitsevaan BB-taloon iski suurkaupunkia tärisyttänyt maanjäristys.

Osa Big Brother -talon asukkaat olivat istuskelemassa talon pihamaalla olevilla sohvilla ja osa puuhissaan talon sisällä, kun maa alkoi yllättäen järistä. Ulkona olleet asukkaat kerääntyivät annettujen ohjeiden mukaan keskelle pihaa, ja sisällä olleetkin siirtyivät ulos toivuttuaan alkujärkytyksestä. Eräs asukkaista pinkaisi ulos suoraan suihkusta pyyhe lanteillaan.

Voimakkuudeltaan varsin tavallinen 5,4 richterin järistys ei aiheuttanut asiasta uutisoineen The Insider -julkaisun mukaan vahinkoja BB-talolle tai muullekaan omaisuudelle Los Angelesissa. Hollywoodin alueella useita kuvauksia jouduttiin kuitenkin tilapäisesti keskeyttämään. Katso video Big Brotherin järistyksestä tästä!

Uusimmat