Mobyllä nolo kokemus unilääkkeistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Konemusiikkitähti Moby varoittaa blogissaan unilääkkeiden haittavaikutuksista. Hän kertoo kokeneensa unilääkkeiden takia varsin mielenkiintoisen tapauksen lentokoneessa. Hänen vieressään istunut nainen tarvitsi apua nukkumiseen, mutta ”unen” aikana tapahtui kummia.

– Olin mukana lennolla ja istuin erittäin asiallisen bisnesnaisen vieressä. Hän oli ehkä 48-vuotias, erittäin vaikutusvaltainen ja menestynyt, Moby kirjoittaa.

Vartti nousun jälkeen nainen otti unilääkettä ja noin puolentoista tunnin kuluttua hän yllättäen heräsi.

– Nainen katsoi minua ja sanoin ”Pidän silmälaseistasi.”. Sitten hän otti lasini ja kokeili niitä. Hän istui muutaman sekunnin, pieraisi erittäin äänekkäästi ja nukahti uudelleen. Kun hän myöhemmin heräsi, hänellä ei ollut mitään muistikuvaa heräämisestä, silmälasieni kokeilemisesta ja pieraisemisesta.

Moby varoittaakin fanejaan, että kannattaa miettiä huolellisesti haluaako tosiaan käyttää lääkkeitä nukkumiseen. Hänen mukaansa joitain unilääkkeitä ei ehkä tulisi käyttää kymmenen kilometrin korkeudessa ventovieraiden läsnäollessa.