Ian Carey & Michelle Shellers : Keep On Rising

Singlet · Stara.fi

Amerikkalainen housetähti Ian Carey on nyt mahdollisesti lyömässä itseään viimein läpi myös Euroopassa singlellään Keep On Rising. Carey nousi ensimmäisen kerran listoille Say What You Want -kappaleellaan jo vuonna 2005, mutta single ei tehnyt hänestä vielä housetähteä vanhalla mantereella.

Keep On Rising on käytännössä vain uusi versio sen vokalisti Michelle Shellersin Rise-kappaleesta, joka on alunperin julkaistu jo vuonna 1999. Tuolloin kyseessä oli kuitenkin varsin halpissoundinen räkäversio, mutta jo seuraavana vuonna siitä tuli kuitenkin Yhdysvalloissa pienimuotoinen tanssihitti.

Single julkaistiin ensimmäisen kerran tässä uudessa muodossa ja uudella nimellä jo viime vuoden puolella, mutta nyt levy-yhtiön vaihdon ja sitä seuranneeen singlen uudelleenjulkaisun myötä Ian Careyn ja Michelle Shellersin yhteiskappale on otettu hieman paremmin vastaan ja tällä hetkellä se on hittikauraa esimerkiksi Etelä-Euroopan aurinkorantojen jättiklubeilla.

Kappaleen uusi versio lähentelee tunnelmaltaan tämän päivän hittisoundia, eli käytännössä Yves Larockin ja Bob Sinclarin petaamaa latinovaikutteista danceosastoa, jonka koukkuna toimii kuitenkin edelleen Shellersin vokaalit ja niiden melodia.

Pisteet 4/5

Uusimmat