Keuhkokuume vei suosikkikoomikon sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Komediarooleistaan tunnettu amerikkalainen näyttelijä Bernie Mac on joutunut sairaalaan Chicagossa, Yhdysvalloissa. Häntä hoidetaan parhaillaan keuhkokuumeen johdosta. Näyttelijän tiedottaja Danica Smith kertoi asiasta E! Onlinelle.

– Hoito näyttää auttavan ja hän päässee lähiaikoina pois sairaalasta. Hän pyysi medioita kunnioittamaan hänen ja perheensä yksityisyyttä sillä aikaa kun hän itse toipuu sairaudesta, Smith kertoi.

Sairaus ei tiedottajan mukaan liity vakavaan sidekudostautiin, johon Bernie Mac sairastui yli 20 vuotta sitten. Hänen mukaansa suosikkikoomikko on ollut terveenä vuodesta 2005 saakka.

50-vuotias Bernie Mac, oikealta nimeltään Bernard Jeffery McCullough, on tullut tutuksi muiden muassa rooleistaan elokuvissa Transformers, Charlien Enkelit sekä Ocean’s 11, Ocean’s 12 ja Ocean’s 13. Lisäksi hänellä on myös oma televisio-ohjelma The Bernie Mac Show.

Uusimmat