Laurent Wolf : No Stress

Singlet · Stara.fi

Vuodesta 2001 saakka housea vääntänyt ranskalainen tuottaja-dj Laurent Wolf pääsi pari vuotta sitten monikansallisen SonyBMG -levy-yhtiön leipiin, ja on sen myötä tehnyt läpimurtonsa hittisinglellä No Stress. Kyseessä on ensimmäinen singlelohkaisu Wolfin kuudennelta albumilta Wash My World, joten menestyksen eteen on tehty paljon pohjatyötä.

Maaliskuussa Ranskassa ja huhtikuussa muualla Euroopassa julkaistu single on kesän aikana noussut yhdeksi klubisoiton ykkösviisuista ympäri Eurooppaa, mutta erityisen suosittu se on tällä hetkellä Etelä-Euroopan klubeilla. Listaykköseksi single on noussut tähän mennessä vain Ranskassa ja Belgiassa.

Biisin soundimaailma on perinteistä suorabiittistä housea, mikä sellaisenaan ei riitä saavuttamaan hittistatusta, sillä loppujen lopuksi soundit ovat coolia pianoteemaa lukuunottamatta jopa hieman halpiksen kuuloista kauraa. Varsinainen hittikoukku löytyy kuitenkin Eric Carterin vokaaleista ja melodista, joka tarttuu kuin purkka tukkaan jo ensimmäisellä kuuntelukerralla. Sen lisäksi kappaleen bassline ja myös sen melodia tukevat vokaaleja hienosti.

Laurent Wolfin No Stress soi tällä hetkellä jo nyt mukavasti myös Suomen klubeilla ja discoissa, mutta vielä on matkaa suuremmaksi tanssihitiksi. Sellainen kappaleesta on kuitenkin vääjäämättä tulossa, sillä tässä on yksi kesän parhaista houseralleista.

Pisteet 5/5

Uusimmat