Sinkkuelämää-tähden avioliitto pahassa kriisissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Sinkkuelämää-sarjan ja -elokuvan päätähden Sarah Jessica Parkerin avioliitto on vaikeuksissa. Parker on ollut naimisissa näyttelijä Matthew Broderickin kanssa 11 vuotta, mutta pariskunnan liitto ei parin lähipiirin mukaan ole ollut enää aikoihin onnellinen, Daily Mail -julkaisu paljastaa.

Näyttelijäpariskunnan avioliitto-ongelmat tulivat hiljattain julkisuuteen, kun Broderickin uutisoitiin pettäneen Parkeria 25-vuotiaan naisen kanssa. Suhteen kerrottiin alkaneen, kun Parker oli ollut kuvaamassa Sinkkuelämää-elokuvaa.

43-vuotias Sarah Jessica Parker on kertonut ystävilleen pariskunnan avioliiton olleen jo vuosia vaikeuksissa ja parin eläneen erillisiä elämiä jo jonkun aikaa. Pariskunnan lähipiirin mukaan pari aikoo kuitenkin vielä yrittää yhteiseloa 6-vuotiaan poikansa vuoksi.

Harvoin yhdessä kuvattu pariskunta ikuistettiin keskiviikko-iltana poistumasta ravintolasta. Kuvat vahvistavat pariskunnan viilentyneitä välejä, sillä yleensä iloisena ikuistettu Parker näyttää miehensä vierellä harvinaisen masentuneelta.

Uusimmat