Näyttelijä Christina Applegate sairastui rintasyöpään!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Christina Applegate on sairastunut rintasyöpään. Uutistoimisto Reutersin mukaan 36-vuotiaalla tähdellä on todettu varhaisessa vaiheessa oleva rintasyöpä, josta parantumiseen on hyvät mahdollisuudet.

Applegaten tiedottaja on vahvistanut asian ja ilmoittanut, että näyttelijä saa parhaillaan hoitoa. Hänen taustavoimansa eivät ole vielä kertoneet muuta sairaudesta. Myös Applegaten äiti on aiemmin sairastunut rintasyöpään.

Pulmuset-televisiosarjasta 80-luvulla tutuksi tullut Christina Applegate voitti taannoin Emmy-palkinnon sivuosastaan Frendit-televisiosarjassa. Hän näytteli sarjassa Jennifer Anistonin esittämän Rachelin Amy-siskoa. Nykyisin Applegate tekee omaa televisiosarjaansa nimeltä Samantha Who? Hänen seuraava elokuvansa Everything Is Going To Be Just Fine saa ensi-iltansa vuonna 2009.

Uusimmat