Pink julkaisee uuden levynsä lokakuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kahdesti Grammy-palkittu ja moninkertaisesti platinaa myynyt amerikkalainen laulaja Pink tekee pian paluun radiotaajuksille uudella So What! -singlellään. Kappale on ensimmäinen singlelohkaisu laulajan lokakuun 28. päivänä julkaistavalta viidenneltä studioalbumilta.

Uusi albumi esittelee lahjakkaan laulajan yhteistyötä aiemmilta levyiltä tuttujen tekijöiden, kuten Max Martinin ja Dave Meyersin kanssa. P!nk on ollut itse mukana So What! -kappaleen teossa yhdessä tuottaja Max Martinin kanssa. Martin on aiemmin tuottanut muiden muassa Pinkin hitit Who Knew sekä U+Ur Hand.

Dave Meyers on kiinnitetty ohjaamaan albumin ensimmäisen singlejulkaisun musiikkivideo. Meyers on työskennellyt aiemmin Pinkin kanssa esimerkiksi U+Ur Hand ja Stupid Girls -videoilla, joista viimeisestä Pink pokkasi MTV Music Video Awardseissa palkinnon parhaasta pop-videosta.

Vuonna 2000 julkaistun debyyttialbumin jälkeen Pink, oikealta nimeltään Alecia Moore, on hurmannut yleisön monipuolisilla taidoillaan laulajana sekä lauluntekijänä. Pennsylvaniasta kotoisin oleva laulaja on kerännyt laajan kuulijakunnan mielikuvituksellisella sekä riskejä kaihtamattomalla tyylillään.

Tähän päivään mennessä Pinkin albumeja on myyty maailmanlaajuisesti yli 22 miljoonaa kappaletta. Laulajan aiempia albumeja ovat neljä miljoonaa kappaletta myynyt debyyttialbumi Can’t Take Me Home, 11 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti myynyt M!ssundaztood, Try This sekä I’m Not Dead, jolta muistetaan jättihitit Who Knew, U+Ur Hand, Stupid Girls sekä Dear Mr. President.

Uusimmat