Cindy Crawford upeassa bikinikunnossa, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi maailmanhistorian tunnetuimmista supermalleista, Cindy Crawford, on vetäytynyt jo vuosia sitten aktiiviuraltaan, mutta 42-vuotias rouva Crawford on edelleen huippukunnossa.

Nyt supermalli on kuvattu lomailemassa hulppealla huvijahdilla yhdessä aviomiehensä ja pariskunnan ystävän George Clooneyn kanssa. Cindy nautti auringonpaisteesta täysin rinnoin mustiin bikineihin sonnustautuneena. Välillä kaunotar pulahti myös mereen vilvoittelemaan. Katso kuvat tästä!

Richard Geren kanssa vuosina 1991 – 1995 avioliitossa ollut supertähti on nykyisin naimisissa Rande Gerberin kanssa ja pariskunnalla on kaksi lasta. Molemmat lapset syntyivät ilman keisarinleikkausta. Perhe asuu nykyisin Los Angelesissa ja Cindy pyörittää omaa Crawdaddy Inc. -tuotantoyhtiötään.

Uusimmat