Coldplay teki kaksi videota samaan biisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittibändi Coldplay on tehnyt kaksi erilaista video versiota albuminsa nimikkosinglestä Viva La Vida. Virallisen videon lisäksi bändin nettisivulta löytyy toinen versio, jonka bändi itse kuvailee olevan ”videocover rakkaudesta Depeche Modeen ja Anton Corbijniin”.

Viva La Vida -albumi on myynyt jo kultaa tai platinaa yli kolmessakymmenessä maassa. Suomessa se ylitti kultalevyrajan julkaisuviikollaan. Yhdysvalloissa, Saksassa ja Australiassa levy on myynyt platinaa, ja Britanniassa ja Kanadassa tuplaplatinaa.

Viva La Vida -albumi on myi digitaalisesti ensimmäisellä viikollaan maailmanlaajuisesti enemmän kuin yksikään albumi aiemmin iTunesin historiassa. Yksistään Yhdysvaltojen iTunesissa se myi ensimmäisen viikon aikana 288.000 kappalettta ja kolmessa viikossa levyä on Amerikassa ladattu 394.000 kappaletta. Tämä on enemmän kuin yhtäkään albumia aiemmin.

Uusimmat