Diana Rossin tytär vakavassa auto-onnettumuudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulun laulajatähden Diana Rossin tytär on joutunut vakavaan auto-onnettomuuteen Malibussa, Yhdysvalloissa. Mallina ja televisiokasvona uraa tehnyt Chudney Ross oli poistumassa autollaan parkkipaikalta, kun hänen autoonsa törmäsi suurella nopeudella toinen ajoneuvo.

33-vuotias Chudney ja hänen kyydissään ollut matkustaja kiidätettiin läheiseen sairaalaan tarkistettavaksi. Myös toisessa autossa olleet kaksi ihmistä saivat sairaalahoitoa niska- ja selkävammoihinsa. Motown-legendan tytär on edelleen sairaalahoidossa, People-lehti uutisoi. Lehden mukaan ketään ei ole pidätetty onnettomuuden takia.

Diana Ross on yksi maailman menestyksekkäimmistä artisteista. 64-vuotias supertähti on levyttänyt pitkällä urallaan peräti 57 studiolevyllistä discoa, soulia, jazzia ja rhythm & bluesia. The Supremes -yhtyeen riveissä läpimurtonsa tehnyt Diana Ross on palkittu urallaan peräti 12 kertaa Grammy-pystillä. Hänen levyjään on myyty yli sata miljoonaa kappaletta. Tunnetuimpia Ross-hittejä ovat muiden muassa klassikot Upside Down, Chain Reaction ja Love Hangover.

Uusimmat