Lauri Tähkä ja Elastinen esiintyivät yhdessä Ankkarockissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ankkarock 2008 on saatu päätökseen. Aurinkoisessa säässä alkanut, mutta sateisena päättynyt kesän viimeinen suuri rockfestivaali keräsi Korson Keskuspuistoon kahden päivän aikana yhteensä 30.500 musiikin ystävää, lauantaina 17.000 ja sunnuntaina 13.500 vierasta.

– Huolimatta sunnuntain kosteasta säästä festivaali ylitti jälleen kerran yleisötavoitteensa. Viikonlopun aikana yli 30000 vierasta näki runsaasti hyviä keikkoja sekä tutuilta bändeiltä että uusilta nimiltä, promoottori Juhani Merimaa kertoi.

Festivaalin suurimman yleisön ja suosion keräsi lauantai-illan päättänyt HIM, joka sai koko urheilukentän laulamaan bändin hittiputken mukana. Ensimmäisen päivän muita yleisön suosikkeja olivat Hanoi Rocks, Kent, W.A.S.P. ja Amorphis. Sunnuntaina festivaalivieraita villitsivät erityisesti äitiyslomalta palannut PMMP, raskaan musiikin yhtyeet Opeth ja Volbeat sekä kotimaiset suosikit Apulannan, Disco Ensemblen ja Apocalyptican johdolla.

Ankkarockissa nähtiin sunnuntaina myös kolme erikoistapausta. Ensin Jonna Tervomaa vieraili Ismo Alanko Teholla -yhtyeen keikalla 2×1=1-kappaleen aikana, ja vain paria tuntia myöhemmin räppäri Elastinen nousi lavalle Lauri Tähkä & Elonkerjuun seuraksi esittämään hiphop-artistin hitin Anna sen soida. Lisäksi festivaalin juontaja Jusu Lounela spiikkasi Sonata Arctican keikan benji-tornista – jatkaen bändin esittelyä myös ilmalennon aikana.

Uusimmat