Max Payne -elokuvan päätähti kieltäytyi pelaamasta suomalaispeliä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen konsolipeli Max Payne päätyy lähiaikoina myös valkokankaalle, kun peliin pohjautuva elokuva saa ensi-iltansa lokakuussa. Elokuvan päätähtenä nähdään Mark Wahlberg, joka on nyt paljastanut, ettei itse suostu lainkaan pelaamaan Max Payne -peliä.

Wahlberg ei ole koskaan kokeillut peliä, vaikka hän esittääkin elokuvassa juuri sen päähahmoa. Näyttelijä kertoi kieltäytymisensä syyksi sen, että hän on luonteeltaan herkkä jäämään koukkuun erilaisiin asioihin. Lisäksi hänen mielestään ei olisi reilua, että hän istuisi ruudun äärellä vähäisen vapaa-aikansa, People kertoi.

– En halunnut pelata, koska jää helposti koukkuun. Olen nykyisin vastuuntuntoisempi enkä halua viettää kahdeksaa tuntia kuvauspaikalla ja sen jälkeen 14 tuntia videopelin ääressä kotona.

Näyttelemisen lisäksi Mark Wahlberg on siirtymässä televisiotuottajaksi. Lisäksi hänelle on tulossa lukuisia muita elokuvaprojekteja, kuten The Lovely Bones, The Fighter ja The Brasilian Job.

Uusimmat