Eva Mendes paljasteli mainoksen hyllylle, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Eva Mandes tähdittää Calvin Kleinin uuden tuoksun televisiomainosta. Mainosvideossa Mendes liikuskelee varsin sensuellisti sängyllä ja sattuu vilauttamaan parin sekunnin ajan myös nänniään. Tällainen rietastelu ei käynyt Yhdysvalloissa, jossa mainos jouduttiin hyllyttämään.

Muotiyhtiön johto lienee vain mielissään uuden tuoksun saamasta mediahuomiosta, joten Fabien Baronin ohjaama televisiomainos lienee ajanut asiansa ja siirtänyt mainoksen katsojat verkkoon.

– Meidän mielestämme mainos on poikkeuksellinen ja saavuttaa tavoitteensa Secter Obsessionille. Tavoitamme kuluttajat pääasiassa verkossa ja aikakauslehdissä. Uskomme tämän olevan menestyksekäs kampanja, Calvin Kleinin johtaja Tom Murry kertoi WWD Media -julkaisulle.

Ohjaaja ei ollut kuitenkaan yhtä suopea mainoksen saamasta hyllytyspäätöksestä.

– Tämän täytyy olla vitsi! Tämä maa (Yhdysvallat) todella tarvitsee uuden presidentin – maa on niin sekaisin. Tällainen päätös on pelkkä raivostuttava vitsi. Näin tekopyhä tästä maasta on tullut. On ihan ok, että lapsille näytetään ihmisten ampumista. En voi uskoa tätä, Fabien Baron raivosi.

Televisiomainoksen tuottanut Coty Inc. -yhtiö on parhaillaan työstämässä mainoksesta uutta sensuroitua versiota. Katso kuvat tästä tai koko mainosvideo tästä!

Uusimmat