Lady GaGa : Just Dance

Singlet · Stara.fi

Amerikkalainen Lady GaGa on monipuolinen laulaja, musiikintekijä ja pianisti, joka on aiemmin tehnyt menestyksekästä uraa New Yorkin viihdemaailmassa. Tänä vuonna neitokainen on tekemässä kansainvälistä läpimurtoa dancetuotannollaan.

Aiemmin musiikkia muiden muassa Pussycat Dollsille kirjoittanut tähti julkaisee nyt myös Suomessa singlensä Just Dance, joka on lohkaistu myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta The Fame -nimiseltä esikoisalbumilta. Kappale on puhdasveristä dancekamaa ja paketti on kaikin puolin kasassa soundeja ja melodiakoukkuja myöden.

Kappaleen koukkuna toimii soundien sijaan Lady GaGan uskomattoman tyylikäs lauluääni ja biisin laulumelodia, joka tarttuu mukavasti. Soundipuoli on sekin toki energistä pumppausta, joka täyttää tanssilattia hetkessä, kunhan kappale saadaan ensin kansalle tutuksi. Tässä onkin potentiaalinen syksyn tanssihitti.

Singlellä on kappaleesta mukana peräti yhdeksän versiota. Niistä esimerkiksi HCCR’s Bambosa Main Mix toimii erityisen hienosti, kun taustalla kilkuttava tyylikäs kellosoundi tukee hyvin vokaaleja. Richard Vission Mix rullaa niin ikään hyvin houseväännöllään.

Pisteet 4/5

Uusimmat