Laulajatähti pakeni hengenvaarassa sairaalasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Skotlantilainen laulajalegenda Gerry Rafferty on paennut sairaalasta, jossa hän oli hoidettavana vakavien maksaongelmiensa takia. Asiasta uutisoineen The Sun -lehden mukaan laulaja on hengenvaarassa

Alkoholismin kanssa jo vuosia taistellut 61-vuotias Gerry Rafferty katosi St. Thomasin sairaalasta Lontoossa. Hän oli jättänyt kaikki henkilökohtaiset tavaransa vuoteensa viereen ja kadonnut mystisesti. Sairaalalähteiden mukaan kukaan ei nähnyt hänen poistuvan sairaalasta. Ennen sairaalaan joutumistaan laulaja heitettiin aiemmin tällä viikolla ulos lontoolaisesta Westbury-hotellista hänen tuhottuaan juovuspäissään hotellihuoneen sisustusta.

Gerry Rafferty tuli aikanaan tunnetuksi yhtyeestä Stearlers Wheel, mutta yhtye hajosi vuonna 1975. Kolmen vuoden musiikintekokiellon jälkeen hän julkaisi ensimmäisenä soolosinglenään kappaleen Baker Street, josta tuli heti jättihitti ja joka on sittemmin innoittanut musiikintekijöitä lukuisiin cover-versioihin ja lainauksiin. Esimerkiksi Foo Fighters on levyttänyt siitä oman versionsa. Kappale oli mukana Raffertyn City To City -albumilla ja se on kuultu myös Simpsonit-televisiosarjassa ja lukuisissa muissa sarjoissa.

Uusimmat