Morgan Freeman vitsaili onnettomuuden jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toissailtana vakavaan auto-onnettomuuteen joutunut näyttelijä Morgan Freeman makaa parhaillaan tennesseeläisessä sairaalassa vakavasti loukkaantuneena. Suosikkitähti ei ole kuitenkaan hengenvaarassa, vaan hän on saanut murtumia kylkiluihinsa, polveensa, käteensä ja olkapäähänsä.

Asiasta uutisoineen paikallislehden mukaan Batman-elokuvan tähti oli kolarin jälkeen tajuissaan ja jopa vitsaili läsnäolijoille. Paikalle sattunut silminnäkijä yritti ottaa loukkaantuneesta Morgan Freemanista kuvaa kännykällään, jolloin näyttelijä vitsaili, ettei hänestä saa ottaa kuvia ilmaiseksi. Lisäksi Freeman keskusteli sekä poliisien että ambulanssihenkilökunnan kanssa.

Eilen myös vuosimallia 1997 olleen Nissan Maxima -onnettomuusauton kyydissä ollut nainen tunnistettiin Damaris Meyeriksi. Molemmat käyttivät turvavöitä. Morgan Freemanin tiedottaja kertoi TMZ-julkaisulle, että tähti tullee toipumaan saamistaan vammoistaan.