Osta Cherin luksustalo 30 miljoonalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu laulajatähti Cher on parhaillaan kauppaamassa Malibussa sijaitsevaa luksuskotiaan. Vuonna 1992 Tyynenmeren rannalle rakennetun kolmikerroksisen talon hinta on 30 miljoonaa euroa.

Kuuden makuuhuoneen, seitsemän kylpyhuoneen, kuntosalin, elokuvateatterin sisältävään taloon kuuluvat tenniskenttä, vierastalo ja uima-allas. Kaupan päälle tulee Cherin itsensä suunnittelema sisustus. Viime aikoina Cher on säilyttänyt talossa taidekokoelmaansa, jonka hän hankki huutokaupasta vuonna 2006, Access Hollywood kertoi.

Osaavana bisnesnaisena Cher on viime vuosina ostanut ja myynyt useita kiinteistöjä, ja hän itse asuu nykyisin Las Vegasin Ceasars Palacessa. Tim Medvetzin kanssa seurusteleva supertähti harkitsee avioitumista miehensä kanssa.

Uusimmat