Eva Herzigova yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tsekkiläissyntyinen supermalli-näyttelijä Eva Herzigova poseeraa yläosattomissa GQ-lehden Italian version elokuun numeron kannessa ja sisäsivuilla.

35-vuotias malli nähdään lehdessä tyylikkäissä kuvissa, joiden tunnelma on haettu 1950-luvulta. Teini-ikäisestä saakka mallintöitä tehnyt entinen Miss Wonderbra nimettiin taannoin 90-luvun Marilyn Monroeksi, ja mitä ilmeisimmin tuoreet kuvat pyrkivät toistamaan juuri sitä teemaa. Katso kuvat tästä!

Bon Jovin rumpali Tico Torresin kanssa 90-luvulla pari vuotta naimisissa ollut Eva Herzigova on viime vuosina nähty muiden muassa alastomana Playboy-lehdessä sekä Venuksen roolissa vuoden 2006 talviolympialaisten avajaisjuhlissa. Herzigova ja hänen nykyinen miesystävänsä Gregorio Marsiaj saivat esikoispojan heinäkuussa 2007. Mallinuransa lisäksi Eva Herzigova on näytellyt seitsemässä elokuvassa.

Uusimmat