Teinipaljastelija Miley Cyrusin sarja Maikkarille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu teinitähti Miley Curys on komeillut viime aikoina lähinnä paljastavilla valokuvillaan, jotka ovat levinneet vääriin käsiin ja sitä kautta internetiin. Neitokainen on kuitenkin tullut aiemmin tutuksi näyttelijänä ja laulajana.

Miley Cyrus julkaisi äskettäin kolmannen albuminsa Breakout, joka nousi suoraan Yhdysvaltojen albumilistan ykköseksi. Sama tapahtui myös kahdelle aikaisemmalle levylle, joten Miley on historian nuorin artisti, joka on tehnyt tällaisen hattutempun Yhdysvalloissa. Levy julkaistaan Suomessa vasta lokakuussa.

Syksyllä Miley nousee suomalaisten huulille myös televisiosarjansa myötä, sillä MTV3 alkaa esittää Hannah Montana -suosikkisarjaa lauantaiaamuisin 6. syyskuuta alkaen.

Uusimmat