Supermalli Kate Moss vilautteli edestä ja takaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Kate Moss nähtiin viime viikolla julkisella uimarannalla yläosattomissa, mikä ei tosin juuri ihmetyttänyt rannalla lomailevia kansalaisia, sillä Moss on nähty yläosattomissa enemmän tai vähemmän julkisesti ehkäpä jo kymmeniä kertoja.

Nyt Kate Moss on saanut kuitenkin hieman vaatteita ylleen, mutta jostain syystä ne eivät tahdo pysyä hänen yllään. Supermalli kuvattiin nimittäin nousemassa purjeveneeseen pieneen kesämekkoon sonnustautuneena, mutta yllättäen mekko nousi alaosastaan ylös ja putosi yläosastaan alas.

Tämän seurauksena Mossin vasen rinta pullahti esiin mekon uumenista ja samalla myös hänen alushousunsa näkivät päivänvalon. Ja hieman muutakin, sillä alushousut olivat niin sanotusti puolitangossa paljastaen tähden takapuolen. Mossin olisi ehkä kannattanut suosiolla nousta alukseen suoraan yläosattomissa.

Katso kuvat tästä!

Uusimmat