Anna Abreu autoilustaan: Aika paljon vaaratilanteita on tullut!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-tähti Anna Abreu tuli äskettäin täysi-ikäiseksi ja sai kesän kynnyksellä myös ajokortin. Tiivis keikkatahti on tuonut mukanaan paljon ajokilometrejä, joita Anna kulkee myös omalla citymaasturillaan. Anna kertoi autoilukokemuksistaan Staran NettiTV:n haastattelussa.

– On niitä (kilometrejä) varmaan aika paljon. Enemmän varmaan kun tulee seuraavina vuosina kuukauden aikana. Olen aika paljon ajellut. Kyllä mä uskon, että mä olen aika hyvä ajaja siihen nähden, että mulla on ollut kuukauden kortti. En mä silti mikään pro ole. Kyllä on vielä harjoittelemisen varaa, Anna kertoi.

Ajokilometrit ovat tuoneet tuoreelle kortinhaltijalle mukanaan myös vaaratilanteita.

– Niitä on niin paljon, että mä en muista yksittäisiä tilanteita, mutta aika paljon niitä vaaratilanteita on tullut. Mua on hävettänyt kun siinä auton kyljessä lukee vielä mun nimi. Aika paljon oon tehnyt virheitä, mutta se on normaalia, nuori poppari myönsi.

Annan haastattelun voi katsoa videona tästä. Tuoreen Suosikki-lehden sivuilla Anna Abreu kertoo lisäksi inhoavansa erityisesti ”mersuäijiä”.

– Minua ärsyttävät usein takanani olevat keski-ikäiset mersuäijät, jotka tööttäilevät, jos en pääse heti liikkeelle, Anna kertoo Suosikissa.

Uusimmat