Elviksen tytär odottaa kaksosia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Edesmenneen Elvis Presleyn tytär Lisa Marie Presley odottaa kaksosia. Maaliskuussa raskautensa myöntäneen Presleyn edustaja varmisti tiedon uutistoimisto AFP:lle tiistaina.

40-vuotias Presley on ollut naimisissa kaksosten tulevan isän, muusikko-tuottaja Michael Lockwoodin kanssa vuodesta 2006. Avioliitto on Presleylle peräti neljäs. Aikaisemmin nainen on ollut aviossa muun muassa Michael Jacksonin sekä Nicolas Cagen kanssa. Presleyllä on ennestään kaksi teini-ikäistä lasta ensimmäisestä avioliitostaan Danny Keoughin kanssa.

Presleyn suvussa on ollut muitakin kaksosia, sillä vuonna 1977 kuollut Elvis Presley syntyi kaksosena. Miehen kaksoisveli kuoli kuitenkin synnytyksessä vuonna 1935. Lisäksi Lisa Marien äidin Priscilla Presleyn pikkuveljet ovat niin ikään kaksosia.

Uusimmat