Blockfest varmisti tähtiesiintyjänsä – luvassa historiallisia keikkoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensimmäistä kertaa järjestettävä hiphop-festivaali Syvällä Pelissä Blockfest on viimeistellyt esiintyjälistansa. Tampereella elokuun 16. päivänä järjestettävän kaupunkifestivaalin päätapahtumapaikka on perinteinen Tullikamarin Pakkahuone ja Klubi, joissa katsoja näkee jokaisen esiintyjän, sillä artistit eivät esiinny päällekkäin.

Blockfestin päätähti on yhdysvaltalainen kiitetty hiphop-duo Clipse. Tämä veljeskaksikko Pusha T ja Malice tunnetaan muiden muassa yhteistyöstään Justin Timberlaken kanssa. Kunnian festivaalin aloittamisesta kotikaupungissaan saa kuitenkin nuori naispuolinen r&b-artisti Nika. Klubilla esiintyvät myös tamperelaiset Majakka ja Raimssi sekä Kalevan Komitea. Muut Klubin artistit ovat Joniveli, Tuomo & TK, Saurus, Timi Lexikon sekä palkittu Loost Koos.

Pääestradin avaa levynjulkaisukeikallaan Näkökulma, veljekset ovat pikkuserkkuja Elastiselle, joka nähdään estradilla pitkästä aikaa Iso H:n kanssa kun Fintelligens tekee odotetun comebackin. Yhtä mielenkiintoista on todistaa aikoinaan Suomen myydyimmän artistin Pikku G:n paluu lavoille nimellä Gee.

Maineikas Kapasiteettiyksikkö jättää jäähyväiset kannattajilleen esiintymällä viimeisen kerran yhdessä. Myyntilistojen kärkisijoille liekeissä noussut Cheek tähdittää lisäksi päälavaa, kuten myös Timo Pieni Huijauksen ja Pyhimyksen johtama Kylmä-kiertue.

Tapahtuman juontaa DJ Mista S ja festivaaleilla nähdään breakdancea sekä skeittausta. Blockfest on ikärajaton, mutta myös anniskelualueita löytyy. Blockfestin järjestää Syvällä Pelissä, joka on muutamassa vuodessa kasvanut nuorten harrastuksesta hiphopiin erikoistuneeksi monimediayhtiöksi.

Uusimmat