Hui, tältä näyttää Täydellinen nainen ilman meikkiä, katso kuva!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -televisiosarjasta maailmanlaajuiseksi tähdeksi noussut näyttelijä Eva Longoria on viime aikoina valittu lukuisia kertoja maailman kauneimpien ja seksikkäimpien naisten kärkikaartiin.

Keskiviikkona Longoria on kuvattiin kuitenkin sarjan kuvauspaikalla ilman meikkiä ja hiukset laittamatta. Koripallotähti Tony Parkerin kanssa naimisissa oleva kaunotar ei näytä meikittömänä ja hiukset harollaan aivan niin hehkeältä kuin olisi voinut odottaa.

Osansa supertähden ulkonäköön voi tehdä myös se, että Täydelliset naiset -sarjan uutta tuotantokautta ja sen juonenkäänteitä varten Longoria joutui lihottamaan itseään useita kiloja. Tuoreiden kuvien ja niistä näkyvän kasvaneen masun perusteella Longorian on jo veikkailtu olevan myös raskaana. Katso kuvat tästä!

Uusimmat