Johanna Tukiainen: Neitsyys pitää säilyttää avioliittoon!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtakunnan ykkösturhake Johanna Tukiainen on jäänyt useita kertoja kiinni satuiluistaan niin lehtien palstoilla kuin Hymy-lehden blogissaan. Koomikon elkeet omaksunut Tukiainen ilmoittaa tuoreimmassa kirjoituksessaan, ettei hän ole maksullinen nainen eikä seksityöntekijä.

– Mitä omaan työhöni tulee, en ole ns. seksityöntekijä, vaan showtanssija, yksityisyrittäjä, joka vetää omaa ohjelmatoimistoa ja tanssiryhmää. Teen paljon myös juontajan töitä ja mallihommia, Tukiainen kirjoittaa omien sanojensa mukaan Ranskan Rivieralta käsin.

Tukiainen kertoo myös joidenkin ihmisten luulevan häntä niin sanotuksi luksus-escort-tytöksi. Neitokainen kuitenkin kieltää tämän ja toteaa olevansa showtanssija, joka on täysin eri asia kuin työskenteleminen maksullisena naisena. Tukiaisen mukaan moni ihminen sekoittaa kuitenkin työt toisiinsa.

Johanna Tukiainen kirjoittaa myös tapaamastaan musliminaisesta, joka aikoo säilyttää neitsyytensä avioliittoon saakka. Suomalaisjulkkis tekisi samoin, jos vielä voisi.

– Jos minulta kysyttäisiin nyt uudelleen, minusta se on kaikkein parasta, mitä nainen voi tehdä. Jos saisin päättää uudelleen, odottaisin itsekin avioliittoon asti. Tietyt arvot elämässä suojelevat ihmistä, enkä itse kannata vapaata seksiä, Tukiainen kirjoittaa Hymyn blogissaan.

Uusimmat