Morgan Freeman kolaroi rakastajatar kyydissään?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime sunnuntaina rajuun auto-onnettomuuteen joutunut Hollywood-tähti ja Oscar-voittaja Morgan Freeman eroaa vaimostaan Myrna Colley-Leestä yli 20 vuoden avioliiton jälkeen. Ilmoitus erosta tuli vähintäänkin mielenkiintoiseen aikaan, sillä Freeman makaa parhaillaan sairaalassa vakavasti loukkaantuneena.

Pariskunnan jo vireillä olevan eron vahvisti ensimmäisenä julkisesti Freemanin yhtiökumppani Bill Luckett Entertainment Tonight -ohjelmassa. Onnettomuushetkellä Freemanin autossa matkusti naishenkilö, jonka kerrottiin myöhemmin olevan perheystävä. Tästä huolimatta amerikkalaisissa viihdelehdissä uumoillaan nyt, että kyseessä olisikin ollut tähtinäyttelijän uusi naisystävä, joka olisi myös aiheuttanut avioeron.

Luckett vastasi kuitenkin uteluihin, että pariskunta on asunut erossa jo jonkin aikaa eikä kolarissa mukana ollut nainen liity avioeroon mitenkään. Totuus avioeron syistä tullee myöhemmin julkisuuteen.