Morgan Freeman pääsi sairaalasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime sunnuntaina vakavasti auto-onnettomuudessa loukkaantunut näyttelijä Morgan Freeman pääsi tänään pois tennesseeläisestä sairaalasta. Pari päivää sitten 4,5 tunnin leikkauksen läpi käynyt supertähti pääsi kotihoitoon oletettua aiemmin.

Asiasta uutisoineen People-lehden mukaan Regional Medical Center -sairaalan edustaja on vahvistanut asian. Näin ollen 71-vuotias näyttelijä vietti sairaalassa vain neljä päivää. Sairaalaan hänet kuljetettiin onnettomuuspaikalta helikopterilta, kun hänet oli ensin saatu ulos autonromusta leikkaamalla sen katto irti.

Lakimiehensä mukaan Morgan Freeman joutuu pitämään seuraavan kahdeksan kuukauden ajan niskatukea. Bill Luckett kertoi lehdelle myös, että lääkärien mukaan Freeman pääsee pelaamaan golfia seuraavan kerran aikaisintaan puolen vuoden kuluttua.