Mysteeri Heath Ledgerin kuolemasta jäi selvittämättä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poliisitutkinta näyttelijä Heath Ledgerin kuolemasta on päätetty lopettaa, People-lehti uutisoi. Tammikuun 22. päivänä asunnostaan kuolleena löydetyn Ledgerin kuolinsyyksi on aikaisemmin varmistunut erilaisten uni- ja kipulääkkeiden yliannostus. Yliannostus ei tutkimusten mukaan ollut tahallinen.

Heath Ledgerin kuolemaan liittyvät tutkimukset keskittyivät selvittämään, mistä näyttelijän kuolemaan vaikuttaneet voimakkaat kipulääkkeet olivat päätyneet miehen haltuun. Miehen ruumiista löydettiin lääkkeitä, joita saa vain reseptillä, mutta joihin Ledgerillä itsellään ei reseptiä ollut.

Tutkimuksiin on liitetty myös 22-vuotias näyttelijä Mary-Kate Olsen. Hieroja Diana Wolozin, joka löysi Ledgerin kuolleena asunnostaan kello kolmelta päivällä, oli tutkimusten mukaan soittanut Olsenille useita kertoja heti karmaisevan löytönsä jälkeen. Oudon tilanteesta tekee se, että Wolozin oli soittanut ensin Olsenille ja sitten vasta hätänumeroon.

Tutkijat epäilivätkin Olsenilla olleen jotain tekemistä Ledgerin hallussa olleiden lääkkeiden kanssa. Romanttisessa mielessä Heath Ledgeriin aikoinaan liitetty Olsen ei suostunut poliisin kuulusteltavaksi tutkimusten ollessa käynnissä. Nyt kuolemaan liittyvät tutkimukset on siis päätetty lopettaa, joten koko totuutta miehen kuolemasta, saati Olsenin osallisuudesta siihen, ei tulla koskaan saamaan selville.

Uusimmat