Hollywoodin ökyrikkaat teinitähdet listattiin – kärjessä tasapeli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman rikkaimmat julkkisteinit on jälleen laitettu järjestykseen heidän tulojensa perusteella. Talouslehti Forbesin julkaisemalla listalla ei koettu varsinaisia yllätyksiä, mutta kärkipaikalla nähdään kuitenkin tasoissa kaksi tuttua nimeä.

Ykkössijan jakavat nimittäin 15-vuotias laulaja-näyttelijä Miley Cyrus ja 19-vuotias Potter-tähti Daniel Radcliffe, jotka molemmat ansaitsivat viime ja tämän vuoden kesäkuun välisenä aikana huimat 25 miljoonaa dollaria. Molemmilta tähdiltä tulee pian ulos myös uusi elokuva, joten seuraavan vuoden tulot ovat varmasti tätäkin suuremmat.

Myös kolmannella sijalla nähtiin tasapeli, kun Olsenin siskokset Mary-Kate ja Ashley laskettiin yhteen ja he tienasivat 15 miljoonaa dollaria. Seuraavaksi eniten rahaa takoi veljessarja Jonas Brothers 12 miljoonan dollarin tuloillaan ja Vanessa Hudgensin poikaystävänä tunnettu High School Musical -tähti Zac Efron 5,8 miljoonan tuloillaan.

Uusimmat