Paul Anka valloitti jälleen suomalaisyleisön

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanhistorian merkittävimpiin kevyen musiikin supertähtiin lukeutuva Paul Anka konsertoi tänä iltana Tampere-talossa kiertueen ainoalla Suomen keikallaan. Lukuisia klassikkohittejä tehtaillut tähti oli edelleen erittäin hyvässä vedossa ja kietoi yleisön pikkusormensä ympärille muutamassa sekunnissa.

Paul Ankalla on Suomeen erityisen läheiset suhteet, sillä hän teki Helsingin Linnanmäellä aikanaan yhden elämänsä mieleenpainuvimmista keikoista. Nuori tähti vastasi tuolloin samalla myös maamme ensimmäisestä teinihysteriasta.

Pori Jazzissa viime kesänä valloittanut tähti muisteli lämpimästi Helsingin konserttiaan ja vei samalla reissulla myös perheensä huvittelemaan Linnanmäelle. Ruotsalaisen ex-missin kanssa vastikään avioutunut tähti oli useita vuosikymmeniä sitten mukana myös suomalaislehdistön äänestyksissä, joissa kansalta tiedusteltiin kumpi oli suurempi tähti, Elvis Presley vai Paul Anka. Tuolloin Elvis vei pidemmän korren.

Paul Anka on omien jättihittiensä lisäksi kirjoittanut hittejä myös lukuisille muille artisteille, kuten Barbara Streisandille, Tom Jonesille, Buddy Hollylle ja Sammy Davis Juniorille. Hänen merkittävin kappaleensa on kuitenkin Frank Sinatralle aikanaan kirjoitettu ikivihreä My Way. Sekin kuultiin tänään Tampereella.

Uusimmat